Συμπληρώσαμε πάνω απο 4 δεκαετίες συνεχούς παρουσίας στην, ιδιαίτερα απαιτητική αγορά, του ποιοτικού κουφώματος. Η αρχή μας έγινε απο τον Πάρι Μάστορα, ο οποίος συνεχίζει να ηγήται της εταιρίας αλλά εντάσσοντας στο δυναμικό της εταιρίας και την επόμενη γενιά – τον γιό του Θωμά και την κόρη του Δήμητρα. Στην ΠΑΡΙΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ συμπληρώσαμε τα 40 χρόνια το 2018 και εδραιωθήκαμε σαν οικογενειακή επιχείρηση προχωρώντας στο μέλλον διατηρώντας το πελατολόγιό μας και τοποθετώντας ή αντικαθιστώντας κουφώματα στις επόμενες γενιές των πελατών μας. Βασικό μας αντικείμενο είναι η κατασκευή και τοποθέτηση ποιοτικών κουφωμάτων αλουμινίου καθώς και η παραγωγή μεταλλικών κατασκευών κάθε είδους, σχεδίου και μεγέθους. Ανταποκρινόμενοι όμως στις δικές σας απαιτήσεις, παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα απο προϊόντα για την κατοικία, τόσο για την ανέγερση όσο και για την ανακαίνιση. Υιοθετήσαμε νέες τεχνολογίες και σύγχρονες τεχνικές διαχείρισης και εταιρικής διοίκησης, που σε συνδυασμό με την επιθυμία μας για σχέσεις αμοιβαίου οφέλους, δημιουργήσαμε και δημιουργούμε ικανοποιημένους πελάτες.

Φιλοσοφία

Παραμένουμε πιστοί στο πρωταρχικό μας όραμα. Να δημιουργούμε ικανοποιημένους πελάτες!

Όλα αυτά τα χρόνια επενδύουμε στις σχέσεις μας μαζί σας και θεωρούμε υποχρέωσή μας να είμαστε δίπλα σας προτείνοντας λύσεις με υψηλή προστιθέμενη αξία και δημιουργώντας προϊόντα που τελικά θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάνοντας πράξη τις επιθυμίες σας.

Η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε είναι διαχρονική για αυτό και εμείς συνεχίζουμε παράγοντας και τοποθετώντας προϊόντα με συνέπεια και αξιοπιστία.

Τέλος, στηρίζουμε χρόνια τώρα όλες αυτές τις ελληνικές οικογένειες εργαζομένων, κόντρα στους δύσκολους καιρούς και συμβάλλοντας στην συνολική προσπάθεια για έξοδο απο την κρίση.

Εγκαταστάσεις

Σημείο-σταθμός αποτέλεσε στην πορεία μας το πολυχρηστικό κτήριο των ιδιόκτητων εγκαταστάσεών μας στο σημείο Πέτα Άρτας, το οποίο σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε εξ’ολοκλήρου απο εμάς.

Στο κεντρικό μας κτήριο όπου βρίσκεται η έδρα της εταιρίας μας, στεγάζονται οι παραγωγικές εγκαταστάσεις με του κύριους και βοηθητικούς χώρους, ο οργανωμένος εκθεσιακός χώρος καθώς και γραφεία διοίκησης.
Στην έκθεσή μας θα βρείτε καινοτόμα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας, κορυφαίας ασφάλειας, λειτουργικότητας, υψηλής αισθητικής και design για να αναβαθμίσετε το σπίτι σας έξυπνα, οικονομικά με λύσεις ΠΑΡΙΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ.
Απο την παραλαβή των πρώτων υλών έως και το τελικό προϊόν, η παραγωγή είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να διασφαλίζεται η σταθερή ποιότητα.

Προσωπικό

Πίσω απο το όνομα ΠΑΡΙΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ, και όλα αυτά τα χρόνια, υπάρχει μαζί μας μια δυναμική ομάδα ανθρώπων, πιστή στο όραμα και τις εταιρικές μας αξίες.

Για εμάς, οι άνθρωποί μας είναι οι συνεργάτες μας και η κινητήριος δύναμη μας για πρόοδο, εξέλιξη και κοινωνική ευθύνη.

Φροντίζουμε υπεύθυνα ώστε να παραμένουν τεχνικά εκπαιδευμένοι και άρτια εξοπλισμένοι, τηρώντας τις δεσμεύσεις μας για υπευθυνότητα, κοινωνική ευαισθησία και αειφόρο ανάπτυξη.

Ποιότητα

Παρέχουμε αξιοπιστία για το τελικό προϊόν τηρώντας πάντα αυστηρά τις τεχνικές προδιαγραφές τόσο στην παραγωγή των κουφωμάτων όσο και στα άλλα στάδια, αυτά του εφοδιασμού, παραγγελιών, παραδόσεων και τοποθετήσεων.

Ακολουθώντας τις οδηγίες και τις τεχνικές προδιαγραφές των εγχεριδίων των βιομηχανιών που παρέχουν τις πρώτες ύλες και εφαρμόζοντας σωστά τις παραγωγικές διαδικασίες που απορρέουν απο το FPC (Factory Production Control) ή αλλιώς “Έλεγχος Παραγωγής Εργοστασίου”, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στον πελάτη μας προϊόντα πιστοποιημένα με CE. Με αυτόν τον τρόπο, τηρούμε πάντα τις δεσμεύσεις μας!

Εξυπηρέτηση

Η έννοια της εξυπηρέτησης για εμάς, γεμίζει τους ανθρώπους μας με την μεγάλη ευθύνη του να κάνουμε πάντα πράξη τις επιθυμίες σας. Έχοντας εμπειρία απο εκατοντάδες πελάτες που εμπιστεύθηκαν την εταιρία μας και αντικατάστησαν τα κουφώματά τους απο εμάς, συνεχίζουμε να προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο, και κοιτάμε την κάθε συνεργασία μας με τους πελάτες ως μοναδική. Η διαρκής επένδυσή μας στην ποιότητα και την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής μας ταυτότητας. Στόχος μας είναι η κάθε συνεργασία να ξεπερνά τις προσδοκίες των πελατών μας.

Προμηθευτές

Πιστοί στις αρχές μας για πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας και για αδιαμφισβήτητης αξίας εξαρτήματα και βοηθητικά εργαλεία και υλικά, έχουμε δημιουργήσει τις καλύτερες συνεργασίες με ελληνικές και διεθνείς βιομηχανίες με σκοπό να παρέχουμε με την σειρά μας στους πελάτες μας ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνσιτικές τιμές. Η εμπιστοσύνη που δείχνουν οι προμηθευτές μας σε αυτό που κάνουμε είναι διαχρονική και συνδέεται με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και αξιοποίησης των εξαιρετικών πρώτων υλών.

24ώρο Service

Επικοινωνήστε μαζί μας για δωρεάν επίσκεψη-έλεγχο και αυτοψία στον χώρο σας απο το εξειδικευμένο προσωπικό μας. Κάθε σας απορία θα απαντηθεί και για κάθε πρόβλημα θα δωθεί μια λύση.
Τις τοποθετήσεις που κάνουμε, τις πραγματοποιούμε με σχολαστικότητα και μελέτη και κάτω απο την επίβλεψη έμπειρου και εξειδικευμένου συνεργείου. Αν παρόλα αυτά, δημιουργηθεί οποιοδήποτε πρόβλημα, μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς σε 24ώρη βάση όλη την εβδομάδα.

© Copyright - Paris Mastoras 2018